Deschiderea festivă a anului universitar va avea loc în data de 27 septembrie ora 18, pe str. Sindicatelor nr. 7, Cluj-Napoca. La această întâlnire se va preciza programul academic şi se vor discuta aspectele de formare profesionala prin Colegiul Psihologilor din România şi administrative. Prezenţa este obligatorie!
Candidaţii declaraţi admişi trebuie sa confirme ocuparea locului, pina in data de 19 septembrie 2008, la secretariat, pe str. Republicii 37, intre orele 9-12. A confirma înseamnă a depune la dosar (la secretariat) diploma de bacalaureat şi licenţă în ORIGINAL pentru cei admisi la buget, iar pentru cei admişi cu taxă trebuie sa achite prima rată de 500 lei pe str. Sindicatelor nr. 7, la casieria facultatii si sa prezinte chitanta la secretariat (pe str. Republicii 37).
Candidaţii declaraţi respinsi pot depune pina in data de 19 septembrie 2008 cereri de redistribuire. Acestia vor putea fi admişi (în ordinea notei obţinute) în condiţiile în care unii dintre cei declaraţi admişi la buget sau taxă nu confirmă până la data de 19 septembrie 2008. Vă rugăm să sunaţi la secretariat (0264 590967) pentru a afla aceste informaţii.