Departamentul de Psihologie Clinica si Psihoterapie

Universitatea Babes-Bolyai

Doctoranzi ai școlii doctorale

Doctoranzii membrilor departamentului asociaţi şcolii doctorale “Psihodiagnostic şi Intervenţii Psihologice Validate Ştiinţific”:

 

Petronela_Blaga1Blaga Petronela este student doctorand în cadrul Școlii Doctorale ”Psihodiagnostic și intervenții psihologice validate științific” începând cu octombrie 2017. Este licențiată în psihologie (2015) și a terminat masteratul de ”Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie” (2017), ambele în cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. Interesele ei de cercetare includ rolul expectanțelor în eficiența tratamentelor psihologice computerizate, mai specific investigarea ingredientelor active și placebo implicate în intervenție. Totodată, Petronela este psiholog clinician autonom și psihoterapeut sub supervizare certificat de Colegiul Psihologilor din România.

Coordonator științific: prof. univ. dr. Daniel David

Samuel_Bud1

Samuel Bud este student doctorand în cadrul Școlii Doctorale “Psihodiagnostic și intervenții psihologice validate științific”, începând cu octombrie 2017. El a terminat masteratul “Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie” (2017), precum și licența în Psihologie (2015), ambele la Universitatea Babeș-Bolyai. Printre interesele lui de cercetare se numără înțelegerea mecanismelor reglării emoționale (în special furie și vinovăție) în relație cu psihopatologia, în special tulburarea de personalitatea Borderline, dar și primul ajutor în sănătatea mintală sau intervențiile bazate pe mindfulness.

Coordonator științific: prof. univ. dr Aurora Szentagotai

 

Iulia_Cosa1Iulia Coșa este student doctorand în cadrul Școlii Doctorale „Psihodiagnostic și intervenții psihologice validate științific” începând cu octombrie 2017. Este licențiată în psihologie (2015) în cadrul Universității ”Lucian Blaga”, Sibiu și a terminat masteratul de „Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie” (2017) în cadrul Universității ”Babeș-Bolyai”, Cluj-Napoca. Interesele ei de cercetare includ: utilizarea excesivă de internet (situri de socializare/gaming) și relaționarea ei cu diferite tulburări psihologice (de ex: tulburări afective- anxietatea socială), la adolescenți. Totodată, Iulia este psihoterapeut cognitiv comportamental, sub supervizare certificat de Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale și Colegiul Psihologilor din România.

Coordonator științific: prof. univ. dr. Anca Dobrean

 

Lia_Oltean1Lia Oltean este student doctorand al Școlii Doctorale „Psihodiagnostic și intervenții psihologice validate științific”, începând din octombrie 2017, în cadrul Universității Babeș-Bolyai. Este licențiată în psihologie (2012) și absolventă a masteratului de „Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie” (2014), din cadrul aceleași universități. Printre interesele ei de cercetare se numără procesarea recompensei, emoțiile pozitive și relația acestora cu istoricul de abuz și/sau neglijență, dar și corelatele biologice ale acestora. De asemenea, Lia este psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental autonom, certificat de Colegiul Psihologilor din România.

Coordonator științific: prof. univ. dr. Aurora Szentagotai

 

 

Paula_Stroian1

Paula Stroian este student doctorand în cadrul Școlii Doctorale „Psihodiagnostic și intervenții psihologice validate științific” din octombrie 2017. Este licențiată în psihologie (2014) și a terminat masteratul de „Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie” (2017), din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. Interesele ei de cercetare includ terapia focalizată pe schemele cognitive, relația dintre schemele dezadaptative timpurii și simptomatologie, rolul imageriei și al tehnicilor experiențiale de tip schema therapy în reglarea emoțională, precum și relația dintre terapia focalizată pe schemele cognitive și alte abordări psihologice.

Coordonator științific: prof. univ. dr. Daniel David

 

Alexandru Zorilă este student doctorand în cadrul Școlii Doctorale de Psihodiagnostic și Intervenții Psihologice Validate Științific, începând cu octombrie 2017. Este licențiat în psihologie (2015), absolvent al studiilor în cadrul programului masteral de

Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie, ambele la Universității Babeș-Bolyai Cluj- Napoca, iar momentan este și psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental sub supervizare, certificat de Colegiul Psihologilor din România. Interesele sale de cercetare includ biasările atenționale în diferite emoții pozitive și negative atât funcționale cât și disfuncționale, mai specific mecanismele influenței procesării conștiente de informații asupra procesării implicite de informații cu aplicabilitate în domeniul coachingului și a optimizării performanțelor de leadership. Expertiza profesională include servicii de specialitate validate științific administrate individual, adresate adolescenților și adulților, focalizate pe: psihodiagnostic și evaluare clinică; psihoterapie pentru tulburări de anxietate și promovarea sănătății prin educație rațional-emotivă și comportamentală.

Coordonator științific: conf. univ. dr. Oana David

 

 

AurelianBizoAurelian Bizo (coordonator ştiinţific prof. univ. dr. Daniel David)

 

 

 

 

 

RoxanaCardos

Roxana Cardoş (coordonator ştiinţific prof. univ. dr. Daniel David)

 

 

 

 

 

DianaCazanescuDiana Căzănescu (coordonator ştiinţific prof. univ. dr. Aurora Szentagotai)

 

 

 

 

 

Diana CâDianaMCandeandea (coordonator ştiinţific prof. univ. dr. Aurora Szentagotai)

 

 

 

 

 

AlinaCimpeanAlina Cîmpean (coordonator ştiinţific prof. univ. dr. Daniel David)

 

 

 

 

 

CarmenCotetCarmen Coteţ (coordonator ştiinţific prof. univ. dr. Daniel David)

 

 

 

 

 

RalucaGeorgescuRaluca Georgescu (coordonator ştiinţific conf. univ. dr. Anca Dobrean)

 

 

 

 

 

AlexandraNegutAlexandra Neguţ (coordonator ştiinţific prof. univ. dr. Daniel David)

 

 

 

 

 

HoreaOlteanHorea Oltean (coordonator ştiinţific prof. univ. dr. Daniel David)

 

 

 

 

 

CostinaPasareluCostina Păsărelu (coordonator ştiinţific conf. univ. dr. Anca Dobrean)

 

 

 

 

 

AlicePrefitAlice Prefit (coordonator ştiinţific prof. univ. dr. Aurora Szentagotai)

 

 

 

 

 

RaduSoflauRadu Şoflău (coordonator ştiinţific prof. univ. dr. Daniel David)

 

 

 

 

 

SergiuValenasSergiu Vălenaş (coordonator ştiinţific prof. univ. dr. Aurora Szentagotai)

Metal Music Videos psychotherapy directory resources wordpress consulting travel blog