Departamentul de Psihologie Clinica si Psihoterapie

Universitatea Babes-Bolyai

Profesori Bologna la Catedra de Psihologie Clinică şi Psihoterapie

Conf. univ. dr. Alina RUSU a fost ales (2009) “Profesor Bologna” de către Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR), alături de alţi profesori din ţară şi de la UBB (vezi pentru detalii aici ). Din justificarea studenţilor selectăm: “…Pentru că aţi devenit adeptul unei culturi a calităţii şi aţi reuşit mereu să îmbunătăţiţi experienţele noastre de învăţare…Pentru că aţi reuşit să împingeţi frontiera cunoaşterii umane într-un anumit domeniu nu doar să reproduceţi ceea ce alţii au creat…Pentru că aţi fost un partener autentic şi deschis spre dialog…Pentru că nu puneţi la îndoială faptul că merităm, sau că suntem pregătiţi pentru un sistem mai bun…Pentru că ne ascultaţi, nu doar ne auziţi…”.

Catedra de Psihologie Clinică şi Psihoterapie felicită iniţiativa ANOSR şi va promova valorile unei educaţii şi cercetări care nu sunt focalizate nici pe profesor, nici pe student, ci pe procesul de educaţie-cunoaştere, proces în care studentul este implicat şi valorizat în cursul procesului educativ ca partener activ şi serios în producerea de cunoaştere!

 • Filed under: Anunturi, Diverse

 • 2 Responses for "Profesori Bologna la Catedra de Psihologie Clinică şi Psihoterapie"

  1. Simona Serdiuc May 28th, 2009 at 12:35 pm 1

   Felicitari atat Alinei cat si studentilor pentru initiativa!

   Intr-adevar Alina merita toata admiratia si multumirile pentru modul in care se implica atat in sustinerea cursurilor, cat si in sprijinirea si incurajarea studentilor in “a creste” din toate punctele de vedere.

  2. Alina Gavra June 26th, 2009 at 1:56 am 2

   Felicitari dnei prof. Alina Rusu, cat si dlui profe. Daniel David ( pentru premierea de anul trecut in cadrul Galei Profesor Bologna).
   Felicitari Catedrei pentru promovarea acestor valori imbratisate si de studenti in procesul de predare-invatare.

   Si felicitari ANOSR pentru initiativa


  Leave a reply


  Metal Music Videos psychotherapy directory resources wordpress consulting travel blog