Concursul de eseuri pentru copii: Copii fericiti – Parinti fericiti

Departamentul de Psihologie Clinică şi Psihoterapie, împreună cu unităţile sale de servicii de promovare a sănătăţii mintale pentru copii si părinţi, International Coaching Institute şi Clinica Universitară de Psihologie, organizează în data de 1 iunie 2013, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului şi a primei aniversări a Zilei Mondiale a Parintilor Concursul de eseuri pentru copii:

„COPII FERICIŢI – PĂRINŢI FERICIŢI”

În cadrul acestui concurs aniversar, copiii sunt invitaţi să scrie un eseu cu titlul: „Cum sunt părinţii mei speciali: ce apreciez cel mai mult la părinţii mei?” Cele mai bune eseuri vor fi premiate în cadrul unei festivităţi la care vor participa atât copiii cât şi părinţii lor, organizată cu ocazia zilei de 1 Iunie si care va avea loc vineri 31 Mai la ora 17.

Eseurile vor fi depuse într-o căsuţă poştală destinată evenimentului, la recepţia clădirii Avalon, pe strada Republicii nr. 37. Pentru mai multe detalii legate de eveniment, vă puteţi adresa lect. univ. dr. Oana David, oanadavid@psychology.ro, tel. 0264-434141, int.105.

Pentru a descarca anunţul în format electronic faceţi click aici.