Prelegere si Workshop la Catedra

ANUNŢ
În seria de conferinţe internaţionale organizate de Catedra de Psihologie Clinică şi Psihoterapie a Universităţii Babeş-Bolyai, anunţăm Prelegerea şi Workshop-ul susţinut de Dr. Carl W. Lejuez, Maryland University, SUA.

Dr. Carl W. Lejuez va susţine la Catedra de Psihologie Clinică şi Psihoterapie o Prelegere Invitată cu titlul: „Translation Research and Risk Behavior: From Laboratory Assessment of Basic Processes to Novel Prevention and Treatment Development”; participarea se face pe bază de invitaţie la sediul Catedrei, str. Republicii nr. 37, luni 8 iunie, începând cu ora 12.00. De asemenea, va prezenta un Workshop Public: „Behavioral Activation. Theory and Practice” (în engleză), organizat de Asociaţia de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România după următorul program:
• Marţi, 9 iunie 2009, orele 10-14 şi 17-19 (str. Sindicatelor nr. 7, Cluj-Napoca)
• Miercuri, 10 iunie 2009, orele 10-14 şi 17-19 (str. Sindicatelor nr. 7, Cluj-Napoca)
Cei interesaţi să participe la Workshop se pot înscrie online la www.psihoterapiecbt.ro. Taxa de participare la Workshop este de 250 RON; aceasta poate fi achitată în contul Asociaţiei (vezi mai jos), până în 6 iunie 2009. Dovada plăţii poate fi trimisă pe adresa clinica@psychology.ro sau prin fax la 0264 – 434141.

Asociaţia de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România
CUI: 13519094; Nr. cont RO 72 BTRL 0130 1205 9213 89XX; Banca Transilvania, Cluj Napoca

Locurile sunt limitate şi sunt acceptaţi primii înscrişi. Participanţilor la Workshop, care au achitat taxa de participare, li se va elibera o adeverinţă şi, dacă sunt atestaţi de Colegiu Psihologilor din România, li se vor acorda 7 credite educaţionale (CE) din partea Colegiului; pentru a primi certificatul creditat vă rugăm să aduceţi la curs o copie după Atestatul de Liberă Practică şi o copie după Diploma de Licenţă. Masteranzii şi doctoranzii Catedrei de Psihologie Clinică şi Psihoterapie pot participa gratuit, fără a li se elibera adeverinţa cu CE, Workshop-ul făcând parte din pregătirea lor profesională universitară.